Cercar en aquest blog

dissabte, 15 d’octubre del 2011

Les Etiquetes

Les etiquetes són paraules que defineixen de forma breu o resumida un tema de les entrades. Poden constar d'una paraula o varies.
Serveixen per classificar, organitzar o agrupar un contingut. Alhora per ajudar als usuaris en la seva navegació, perquè trobin abans el que es busca amb referència al tema que els interessa, o sigui per assegurar una millor navegació independentment d'on les col·loquis.

Per que quedi més clar les etiquetes del blog agrupen les entrades pels temes del que parlo, com per exemple una de les meves etiquetes es GTIC, on hi ha tots els temes tractats en aquesta assignatura. Cosa que en el programa Flickr, les etiquetes serveisen per agrupar les fotografies per temes ( paisatge, animals,...).

Així que si voleu aprendre a posar, les etiquetes és un Gadget que has de trobar a la finestra del blogger que posa:disseny i et dona la possibilitat de canviar el nom, com ordenar-les etc.. com podem veure aquesta imatge.


I en el moment que ja teniu aquest Gadget afegit, les etiquetes que que posis ja sortiràn al cantó de la pàgina i tu podràs anant afegint gràcies a l'aplicació qui ha a la mateixa finestra que crees una nova entrada:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada